Siguria

Mbronë atë që është me rëndësi

Konektuese, aktive dhe mbrojtje pasive

Disa gjëra përmirësohen çdo ditë

Vizioni ynë është që askush nuk duhet seriozishtë të lëndohet ose të vritet në Volvo makinën e re deri në vitin 2020.

Që nga viti 1927, kur themeluesit e Volvo Cars vendosën të përqëndrohen në sigurinë si një nga vlerat thelbësore të sigurisë, kemi qenë lider në këtë fushë. Kjo nuk do të ndryshojë kurrë. Ajo që do të ndryshojë është gjërësia e teknologjive që ne përdorim për të përmirësuar përvojën dhe sigurinë tuaj drejtimit të makinave.

Siguria ju lironë

Fokusi ynë kryesorë në mbrojtjen dhe kujdesin e njerëzve e ka bërë Volvo Cars lider në fushën e sigurisë, duke frymëzuar inovacione të tilla, dizajn dhe zbatim i rripit të parë të sigurisë me tre pika, jastëku i parë përforcues për fëmijë dhe sistem mbrojtës të goditjeve anësore (SIPS) që ka ndihmuar për të shpëtuar jetat e panumërta dhe parandaluar lëndime për gjeneratat e ardhshme në mbarë botën. Keto inovacione janë rezultat i qasjes ndaj sigurisë në Volvo Cars- qasje sistematike e bazuar në situata reale në botë e cila është unike në industrinë automobilistike.

Siguri dhe teknologji për të ndihmuar vozitësit

IntelliSafe është dizajnuar të siguroj paqe të përditshme të mendjes dhe komoditet duke ju ndihmuar të qëndroni në kontrollë të plotë.

 


IntelliSafe standarde

Volvo Cars ofron një nga sistemet me teknologji më të lartë të sigurisë si pajisje në Volvon tua të re. Çdo Volvo e re përfshinë gamë të tipareve të avancuara si ndihmesë për drejtuesin e makinës nga frenimi automatik dhe kontrolli i drejtimit në kutinë tonë të patentuar të sigurisë.

 


IntelliSafe Surround

Pakoja jonë opsional IntelliSafe Surround përfshinë BLIS (sistemin e blinkuar të zbulimit të makinave) me ndihmën e timonit, Cross Traffic Alert me përkrahje për frenim dhe Rear Collision Waring duke ju dhënë informatat dhe përkrahjen që duhet ta dini për mjetet ose objektet në afërsinë tuaj.

 


IntelliSafe Assist

Pakoja opcionale IntelliSafe Assist përfshin gjithçka që ju nevoitet për të mundësuar përvojë më të kontrolluar dhe të relaksuar të vozitjes e posaçërishtë në autostrada. Intelli Safe Assist përfshinë tempomate të përshtatura(ACC),sistem Pilot parkimi dhe senzorë për distanë ( i kombinuar vetëm me ekranin projektu es HUD).