team member
Mefail Grajqevci Drejtor
  • social profile
team member
Egzon Xhinovci Automekanik
  • social profile
team member
Ilaz Dragusha AUTOMEKANIK
  • social profile

VOLVO Kosova është themeluar në vitin 2002 në Fushë Kosovë. Në vitin 2013 punëtoria është zhvendosur ne lokacionin e quajtur Bresje në hapsira më të mëdha dhe më të përshtatshme për pune duke ju pergjigjur kërkesës në rritje për shërbimet tona.

Duke qenë të vetmit Servis i Specializuar për automjetet VOVLO dhe SAAB kemi arritur që me shërbimet tona ti mbështesim dhe ofrojm zgjidhje për pronarët kosovar të këtyre veturave të respektuara.