Volvo Recharged

Volvo Recharge në detaje

PËR NJË TË ARDHME MË TË SIGURT

Me nergji elektrike po rimbushim gjithçka që bëjmë, duke filluar nga veturat, fabrikat tona dhe rrjetin e furnizimit. Qëllimi jonë është të zvogëlojmë gjurmën tonë të karbonit me 40% për makinë deri në vitin 2025 në krahasim me vitin 2018. Si dhe të jemi neutral ndaj ndryshimeve klimatike deri në vitin 2040. Sepse ne kemi vetëm një planet.
Klikoni në foto të lexoni më shum.
 

Suksesi i SUV drejton Volvo Cars në rekordin e gjashtë rradhas të shitjeve të më shumë se 700.000 veturave

Volvo Cars ka vendosur një rekord të ri, të gjashtin vit radhazi të shitjeve globale në vitin 2019, duke arritur 700.000 njësi të shitura për herë të parë në historinë e tij 93-vjeçare. Kompania regjistroi shifren e shitjeve të 705.452 veturave në vitin 2019, një rritje prej 9,8 përqind në krahasim me vitin 2018, duke tejkaluar solidarisht tregun e përgjithshëm në të gjitha rajonet.

Klikoni në foto të lexoni më shum.

Modelet Volvo në tërë Evropën paralajmërojnë njëri tjetrin për rrugët rëshqitëse dhe rreziqet

Volvo Cars janë duke hartuar teknologjinë e saj të re, industria e parë e lidhur me teknologjinë e sigurisë e cila është në disozicion në tërë Evropën dhe si një hap tjetër në ambicijet e saja dhe  ka për qëllim të përmirësojë sigurinë në trafik.

Klikoni në foto të lexoni më shum.