Pjesë këmbimi & servisim

volvo repair

Ju ofrojmë të gjitha pjesët rezervë që ju duhen për automjetin tuaj.  Kemi pjesë origjinale VOLVO si dhe prodhues tjerë me kualitet të lartë si. Psh. Lemforder, SWAG, FAG, SKANDIX

VIDA

volvo vida dice 2

Posedojmë pajsijen e sofistikuar VIDA e cila na mundëson ti qasemi zemres elektronike të veturës tuaj për ti identifikuar më lehtë dhe më shpejt problemet dhe ndërhyrjet e nevojshme. Klikoni këtu qe ti shikoni opsionet e VIDA .

RENT

RENT

Kemi kënaqësinë te ju informojmë se nga data 01 Dhjetor 2017 ju ofrojmë shërbimin tonë më të ri VOLVO Rent.

Do të keni mundësinë të huazoni veturat me sigurinë dhe komforin më të lartë!

+383 44 288 158  |   info@volvokosova.com | Bresje, Fushe Kosove

Siguri | Volvo Cars

Lajmet

Që ti shikoni lajmet e fundit rreth volvo klikoni në foton sipër.